Μιχαηλίδης: Η Αστυνομία έλαβε κατάθεση από τον Μητροπολίτη Μόρφου - O φάκελος ενώπιον Γ.Εισαγγελέα

Μιχαηλίδης: Η Αστυνομία έλαβε κατάθεση από τον Μητροπολίτη Μόρφου - O φάκελος ενώπιον Γ.Εισαγγελέα

Η Αστυνομία έλαβε την Πέμπτη (23/4) κατάθεση από τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο σε σχέση με το περιστατικό που σημειώθηκε σε εκκλησία της Κοινότητας Περιστερώνας, κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων, δήλωσε την Παρασκευή (24/4) στο ΚΥΠΕ Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι κατάθεση λήφθηκε και από άλλα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό που αφορά στην προσέλευση πολιτών στην εκκλησία, κατά παράβαση των σχετικών διαταγμάτων, και δηλώσεων στις οποίες φέρεται να προέβη ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Σημείωσε ότι μόλις ολοκληρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης, η Αστυνομία θα διαβιβάσει τον φάκελο της υπόθεσης ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα για να λάβει τις δικές του αποφάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE