ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η μπάλα πήγε στον… ΛΟΦΟ του Προεδρικού!

Η μπάλα πήγε στον… ΛΟΦΟ του Προεδρικού!

Ταπεινή μας άποψη είναι ότι την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τις ομάδες, θα τους έλθει γάντι, να μην επαναρχίσουν οι διοργανώσεις.

Σχετική ανάρτηση κάναμε το πρωί (ΕΔΩ).

Φυσιολογικό είναι να ρίχνουν το μπαλάκι στην Κυβέρνηση, η οποία σε πέντε μέρες (Τετάρτη 29/4) θα κληθεί –μετά τις υποδείξεις της Συμβουλευτικής ομάδας επιστημόνων- να λάβει αποφάσεις για μερική άρση των μέτρων για περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι επιδημιολόγοι -λοιμοξιολόγοι, ειδικά την τελευταία εβδομάδα, στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, δεν αποκλείουν την πιθανότητα να κυλήσει ξανά η μπάλα στα γήπεδα, μέσα στον Ιούνιο.

Η στήλη προβλέπει, ότι ίσως η Κυβέρνηση να μην λάβει οριστική απόφαση για το αν θα γίνουν αθλητικές διοργανώσεις τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά να το… τραβήξουν λίγο παρακάτω, για άλλες μια-δυο εβδομάδες.

Διευκρινίζουμε, ότι πρόκειται για  δική μας εκτίμηση κι όχι για πληροφόρηση που έχουμε από πηγή που κατοικοεδρεύει στον… λόφο του Προεδρικού.

Δικαιολογημένα καιγόμαστε στο δικό μας το σινάφι, για το αν θα επαναρχίσουν οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Εξηγήσαμε σε άλλη πρωινή ανάρτηση (ΕΔΩ), γιατί… βρισκόμαστε κι εμείς σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις.

Π.Χ.

The post Η μπάλα πήγε στον… ΛΟΦΟ του Προεδρικού! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top