ΕΛΛΑΔΑ: Πέντε νέοι θάνατοι από κορωνοϊό - 2.490 συνολικά τα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: Πέντε νέοι θάνατοι από κορωνοϊό - 2.490 συνολικά τα κρούσματα

Πέντε θάνατοι από κορωνοϊό εντός του τελευταίου 24ώρου σημειώθηκαν στην Ελλάδα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 130. 

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή 24/04, το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας, καταγράφηκαν άλλα 27 κρούσματα σήμερα με τον συνολικό αριθμό να είναι πλέον 2.490.
 
Διασωληνωμένοι παραμένουν 48 άνθρωποι. Το 88% έχει υποκείμενο νόσημα. Παράλληλα, 60 ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.
 
Σχετικά με τη μονάδα υγείας στο Περιστέρι ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως πρόκειται για σημαντικό ζήτημα. Τρεις ασθενείς της κλινικής κατέληξαν και 17 βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

 Μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς τους υπήρχαν αυστηρά μέτρα. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE