ΕΛΛΑΔΑ: Πέντε νέοι θάνατοι από κορωνοϊό - 2.490 συνολικά τα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: Πέντε νέοι θάνατοι από κορωνοϊό - 2.490 συνολικά τα κρούσματα

Πέντε θάνατοι από κορωνοϊό εντός του τελευταίου 24ώρου σημειώθηκαν στην Ελλάδα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 130. 

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή 24/04, το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας, καταγράφηκαν άλλα 27 κρούσματα σήμερα με τον συνολικό αριθμό να είναι πλέον 2.490.
 
Διασωληνωμένοι παραμένουν 48 άνθρωποι. Το 88% έχει υποκείμενο νόσημα. Παράλληλα, 60 ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.
 
Σχετικά με τη μονάδα υγείας στο Περιστέρι ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως πρόκειται για σημαντικό ζήτημα. Τρεις ασθενείς της κλινικής κατέληξαν και 17 βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

 Μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς τους υπήρχαν αυστηρά μέτρα. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE