ΕΛΛΑΔΑ: Πέντε νέοι θάνατοι από κορωνοϊό - 2.490 συνολικά τα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: Πέντε νέοι θάνατοι από κορωνοϊό - 2.490 συνολικά τα κρούσματα

Πέντε θάνατοι από κορωνοϊό εντός του τελευταίου 24ώρου σημειώθηκαν στην Ελλάδα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 130. 

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή 24/04, το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας, καταγράφηκαν άλλα 27 κρούσματα σήμερα με τον συνολικό αριθμό να είναι πλέον 2.490.
 
Διασωληνωμένοι παραμένουν 48 άνθρωποι. Το 88% έχει υποκείμενο νόσημα. Παράλληλα, 60 ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.
 
Σχετικά με τη μονάδα υγείας στο Περιστέρι ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως πρόκειται για σημαντικό ζήτημα. Τρεις ασθενείς της κλινικής κατέληξαν και 17 βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

 Μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς τους υπήρχαν αυστηρά μέτρα. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE