ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντική αποστολή στην Πάφο για Ανδρέα Μιχαηλίδη και τα έργα στο «Στέλιος Κυριακίδης» που… «πάγωσε» ο κορωνοϊός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σημαντική αποστολή στην Πάφο για Ανδρέα Μιχαηλίδη και τα έργα στο «Στέλιος Κυριακίδης» που… «πάγωσε» ο κορωνοϊός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη:

“Σημαντική αποστολή στην Πάφο διοργάνωσε, προ κορωνοιού, αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας του ΑΓΟ Πάφου.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου. Εκ μέρους του ΚΟΑ παρευρέθηκαν το μέλος ΔΣ Λεόντιος Τσέλεπος, η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Παπαμιλτιάδη κ υπηρεσιακοί λειτουργοί, μαζί με τον υποφαινόμενο.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η προώθηση διαφόρων αθλητικών έργων που προγραμματίζει ο Δήμος Πάφου.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αναβάθμιση του Ιακώβειου Σταδίου (ΓΣΚ), την αναβάθμιση των δύο αθλητικών πάρκων του Δήμου Πάφου στα πλαίσια του κοινωνικού αθλητισμού, καθώς και η ανάγκη δημιουργίας αίθουσας που να μπορεί να φιλοξενήσει προπονητικές ανάγκες διαφόρων σωματείων (γυμναστικής, πολεμικών τεχνών κ.ά.).

Επίσης ανταλλάγηκαν απόψεις για κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» και πιθανοί τρόποι επίλυσης τους.

Τον χώρο επισκέφθηκε επί τόπου η αντιπροσωπεία του Οργανισμού και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Πάφου Στέφανο Μανώλη.

Εξάλλου, η αντιπροσωπεία του ΚΟΑ συζήτησε κατά τη διάρκεια επίσκεψης της στο στάδιο, θέματα που άπτονται της απόφασης του Οργανισμού για αντικατάσταση του ταρτάν του σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης» και η οποία θα ξεκινήσει εντός του 2020 όταν ολοκληρωθούν οι όροι προσφορών (φυσικά ο κορωνοιός έχει αναστείλει τώρα όλα τα έργα που αποφασίστηκαν για χρηματοδότηση από τον ΚΟΑ, μέχρι νεωτέρας)”.

The post Σημαντική αποστολή στην Πάφο για Ανδρέα Μιχαηλίδη και τα έργα στο «Στέλιος Κυριακίδης» που… «πάγωσε» ο κορωνοϊός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top