ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάρτυ με 24 άτομα εν καιρώ καραντίνας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάρτυ με 24 άτομα εν καιρώ καραντίνας

Παρά τα πολύ καλά ποσοστά υπακοής στα διατάγματα περί λοιμοκαθάρσεως νόμων εκ μέρους της Κυπριακής Κοινωνίας, εντούτοις, υπάρχουν και κάποια μελανά σημεία.

Αυτή την φορά, συνέβη περιστατικό με συνάθροιση 24 ατόμων, αλλοδαπών, κατά παράβαση των υπουργικών διαταγμάτων με βάση τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο..

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, χθες Παρασκευή (24/04) βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, υπήρξε καταγγελία για πάρτυ σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης της Λάρνακας.

Η Αστυνομία πήγε στο σημείο και εντόπισε 24 άτομα, όπου και εκδόθηκαν πρόστιμα στον κάθε ένα ξεχωριστά. Οι αλλοδαποί είναι όλοι τους Ευρωπαϊοι Υπήκοοι.

Μετά και την έκδοση των εξωδίκων, αποχώρησαν όλοι από το σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.