ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζόρντι-Βίτορ: Τι είπαν για το «καυτό» θέμα με τους μισθούς παικτών λόγω… κορωνοϊού

Ζόρντι-Βίτορ: Τι είπαν για το «καυτό» θέμα με τους μισθούς παικτών λόγω… κορωνοϊού

Ο Ζόρντι Γκόμεθ και ο Βιτόρ Γκόμες… ανακρίθηκαν LIVE από τον κόσμο της Ομόνοιας, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας.

Σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τους μισθούς τους λόγω της κρίσης του κορωνοϊού ανέφεραν ότι είναι δύσκολη η κατάσταση όμως ακόμη δεν ξέρουν τι θα γίνει για να μπορούν να απαντήσουν.

Ζόρντι: «Καλή ερώτηση. Αυτή την στιγμή βιώνουμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Νομίζω την άλλη εβδομάδα θα μάθουμε εάν θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις και εάν θα παιχτεί ποδόσφαιρο. Ακόμη περιμένουμε, συγνώμη αλλά δεν έχω απάντηση»

Βίτορ: «Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Περιμένουμε την κυβέρνηση και την ομοσπονδία. Τους περιμένουμε να μας πουν τι θα γίνει στο μέλλον, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά»

The post Ζόρντι-Βίτορ: Τι είπαν για το «καυτό» θέμα με τους μισθούς παικτών λόγω… κορωνοϊού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top