ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποσύρεται από την «υπόθεση» Φαν Ντε Μπεκ!

Αποσύρεται από την «υπόθεση» Φαν Ντε Μπεκ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε τελικά να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού του Άγιαξ, Ντόνι Φαν ντε Μπεκ.

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ βρέθηκε πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης το περσινό καλοκαίρι αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε. Προερχόταν από μία αξέχαστη χρονιά με τον Άγιαξ, βοηθώντας τον να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά την μη επίτευξη συμφωνίας, τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να υπογράφει στη “βασίλισσα” αυτό το καλοκαίρι έκαναν την εμφάνισή τους. Από την πλευρά του όμως, ο Ολλανδός διέψευσε όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Μάλιστα, άφησε ανοικτό το παράθυρο παραμονής του στον Αίαντα.

«Μου αρέσει πολύ να παίζω ενώ έχει ωραίο καιρό, αλλά πιστέψτε με δεν έχω αρχίσει μαθήματα ισπανικών. Δεν ξέρω τι λένε, εγώ πάντως δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα. Είναι όλα ανοικτά για το μέλλον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Fichajes Futbol, η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε οριστικά να εγκαταλείψει την υπόθεσή του. Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο “το πλοίο του Ολλανδού για την Ισπανία έχει σαλπάρει εδώ και καιρό”. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι για τη Ρεάλ, ο Φαν Ντε Μπεκ αποτελούσε στόχο για αρκετούς μήνες. Ωστόσο, τώρα έχει αναθεωρήσει τις προτεραιότητές της. Σε αυτό έχει διαδραματίσει μεγάλο ρόλο η διασπορά του νέου κορονοϊού.

Ειδικότερα, η “βασίλισσα” θεωρεί ότι η τιμή των 55 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του 22χρονου είναι υπερβολική. Η ομάδα του Ζιντάν προτιμάει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για την αγορά άλλων ποδοσφαιριστών, όπως ο Πογκμπά, ο Καμαβίνγκα ή ο Ρουίθ.

Σε επαγρύπνηση η Γιουνάιτεντ

Η συγκεκριμένη εξέλιξη σίγουρα θα φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπα των διοικούντων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε περίπτωση που ο Πολ Πογκμπά αποφασίσει να αποχωρήσει από το σύλλογο, τότε ο Φαν Ντε Μπεκ θα βρίσκεται υψηλά στη λίστα των υποψήφιων διαδόχων του. Η έλευση του Ολλανδού στο ρόστερ μαζί με τον Μπρούνο Φερνάντεζ θα μετατρέψει τη μεσαία γραμμή των “κόκκινων διαβόλων σε μία από τις ποιοτικότερες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ας σημειωθεί ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχει συμπληρώσει 91 συμμετοχές μετρώντας 27 γκολ και 24 ασίστ.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Αποσύρεται από την «υπόθεση» Φαν Ντε Μπεκ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top