ΕΛΛΑΔΑ: Κανένας θάνατος από κορωνοϊό - 16 νέα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: Κανένας θάνατος από κορωνοϊό - 16 νέα κρούσματα

Στα 2.506 ανέρχονται πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα καθώς το Σάββατο 25/04, ανακοινώθηκαν ότι ακόμα 16 άτομα βρέθηκαν θετικά στον ιό. 

Το τελευταίο 24ωρο δεν καταγράφηκε κανένας θάνατος στην Ελλάδα συνεπώς οι νεκροί παρέμειναν στους 130.

Συνολικά 63 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο από τις ΜΕΘ, ενώ 42 παραμένουν διασωληνωμένοι.

Σημειώνεται ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απευθύνει διάγγελμα στο οποίο θα ανακοινώσει το πρώτο κύμα χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE