ΕΛΛΑΔΑ: Κανένας θάνατος από κορωνοϊό - 16 νέα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: Κανένας θάνατος από κορωνοϊό - 16 νέα κρούσματα

Στα 2.506 ανέρχονται πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα καθώς το Σάββατο 25/04, ανακοινώθηκαν ότι ακόμα 16 άτομα βρέθηκαν θετικά στον ιό. 

Το τελευταίο 24ωρο δεν καταγράφηκε κανένας θάνατος στην Ελλάδα συνεπώς οι νεκροί παρέμειναν στους 130.

Συνολικά 63 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο από τις ΜΕΘ, ενώ 42 παραμένουν διασωληνωμένοι.

Σημειώνεται ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απευθύνει διάγγελμα στο οποίο θα ανακοινώσει το πρώτο κύμα χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE