ΕΛΛΑΔΑ: Κανένας θάνατος από κορωνοϊό - 16 νέα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: Κανένας θάνατος από κορωνοϊό - 16 νέα κρούσματα

Στα 2.506 ανέρχονται πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα καθώς το Σάββατο 25/04, ανακοινώθηκαν ότι ακόμα 16 άτομα βρέθηκαν θετικά στον ιό. 

Το τελευταίο 24ωρο δεν καταγράφηκε κανένας θάνατος στην Ελλάδα συνεπώς οι νεκροί παρέμειναν στους 130.

Συνολικά 63 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο από τις ΜΕΘ, ενώ 42 παραμένουν διασωληνωμένοι.

Σημειώνεται ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απευθύνει διάγγελμα στο οποίο θα ανακοινώσει το πρώτο κύμα χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE