Έχει… σημαδέψει 18χρονο διαμάντι από την Ουρουγουάη! (BINTEO)
01.01.1900 - 00:00
Τον νεαρό με το 10 στην πλάτη της Πενιαρόλ, Φακούντο Πεγίστρι, κοιτάζει η Ρεάλ, έπειτα από προτροπή του ανθρώπου που της είχε στείλει τον Φέδε Βαλβέρδε.
Ο ίδιος άνθρωπος που το 2015 έπεισε τη Ρεάλ να επενδύσει στον Φέδε Βαλβέρδε, τώρα προσπαθεί να κάνει το ίδιο με έναν 18χρονο Ουρουγουανό. Ο Φακούντο Πεγίστρι έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις με την Πανιαρόλ και τον θέλουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Λατινικής Αμερικής, αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο και στην Ισπανία θεωρούν ότι θα αξιοποιήσει αυτό της το προνόμιο για τον τρομερά ταλαντούχο νεαρό που αγωνίζεται ως 10άρι.
Περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε επίπεδο ενόπλων δυνάμεων συμφώνησαν οι ηγέτες της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ κατά την δέκατη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής