Έχει… σημαδέψει 18χρονο διαμάντι από την Ουρουγουάη! (BINTEO)

Έχει… σημαδέψει 18χρονο διαμάντι από την Ουρουγουάη! (BINTEO)

Τον νεαρό με το 10 στην πλάτη της Πενιαρόλ, Φακούντο Πεγίστρι, κοιτάζει η Ρεάλ, έπειτα από προτροπή του ανθρώπου που της είχε στείλει τον Φέδε Βαλβέρδε.

Ο ίδιος άνθρωπος που το 2015 έπεισε τη Ρεάλ να επενδύσει στον Φέδε Βαλβέρδε, τώρα προσπαθεί να κάνει το ίδιο με έναν 18χρονο Ουρουγουανό. Ο Φακούντο Πεγίστρι έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις με την Πανιαρόλ και τον θέλουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Λατινικής Αμερικής, αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο και στην Ισπανία θεωρούν ότι θα αξιοποιήσει αυτό της το προνόμιο για τον τρομερά ταλαντούχο νεαρό που αγωνίζεται ως 10άρι.

gazzetta.gr

The post Έχει… σημαδέψει 18χρονο διαμάντι από την Ουρουγουάη! (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE