ΚΥΠΡΟΣ: Μοίρασε εξώδικα η Αστυνομία για παραβίαση του διατάγματος

ΚΥΠΡΟΣ: Μοίρασε εξώδικα η Αστυνομία για παραβίαση του διατάγματος

Σε 87 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη παγκύπρια το τελευταίο 12ωρο η Αστυνομία για παραβίαση του διατάγματος της Κυβέρνησης σε σχέση με την απαγόρευση των αχρείαστων διακινήσεων.

Από τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου 25/04, μέχρι τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 26/04, η Αστυνομία έκανε 4.773 ελέγχους σε οδηγούς και πεζούς με αποτέλεσμα να καταγγελθούν 87 άτομα για παραβίαση του διατάγματος.

Όσον αφορά τα υποστατικά τις τελευταίες 12 ώρες η Αστυνομία προέβη σε 807 με μία καταγγελία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE