ΥΓΕΙΑ

Μήνυμα προσήλωσης στον στόχο απο την ΠΑΣΥΚΙ ενόψει επαναλειτουργίας Εξωτερικών Ιατρείων Ειδικοτήτων

Μήνυμα προσήλωσης στον στόχο απο την ΠΑΣΥΚΙ ενόψει επαναλειτουργίας Εξωτερικών Ιατρείων Ειδικοτήτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΥΚΙ, με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας των Εξωτερικών Ιατρείων Ειδικοτήτων, καλεί τους γιατρούς να παραμείνουν ιδιαίτερα προσηλωμένοι στον στόχο τους, να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες που εκδίδονται στην βάση των επιστημονικών δεδομένων που συλλέγονται και αναλύονται.

Ο εφησυχασμός ακόμα δεν έχει θέση, αναφέρει η ΠΑΣΥΚΙ σε ανακοίνωσή της.

"Θα πρέπει όλοι μας, είτε ως ομάδες, είτε ατομικά, να παραμερίσουμε τις προσωπικές μας απόψεις και επιθυμίες, ώστε να διατηρήσουμε τα θετικά αποτέλεσμα που έχουμε επιτύχει συνολικά ως κοινωνία", σημειώνει.

Η ΠΑΣΥΚΙ αναφέρει ότι η τόλμη στη λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων στη βάση τεκμηριωμένων επιστημονικών δεδομένων και οδηγιών, όπως και η μέγιστη συμμόρφωση κατά την πρακτική εφαρμογή τους από έκαστο από εμάς, μας δίνει τη δυνατότητα να ατενίζουμε το μέλλον με συγκρατημένη αισιοδοξία.

Τα αποτελέσματα, αναφέρεται, έχουν δώσει τη δυνατότητα στην Κυβέρνηση να επεξεργάζεται και να ανακοινώνει την πρόθεση προς εφαρμογή μέτρων άρσης των περιορισμών, μεταξύ αυτών και τη σταδιακή επαναλειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων Ειδικοτήτων.

Παραμερίζοντας τα εγώ μας προσφέρουμε αγάπη και ελπίδα στην κοινωνία μας, καταλήγει η ανακοίνωση των κυβερνητικών γιατρών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top