ΚΥΠΡΟΣ: Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά στο Δάσος Πάφου από πτώση κεραυνού

ΚΥΠΡΟΣ: Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά στο Δάσος Πάφου από πτώση κεραυνού

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά από πτώση κεραυνού στο δάσος Πάφου, που κατέκαψε έκταση 6 δεκαρίων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος την Κυριακή (26/04) γύρω στις 15.45 το απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά από πτώση κεραυνού στην τοποθεσία «Καμπί του Χαρέρη» στα Βροδίσια, εντός του κρατικού Δάσους Πάφου.

Η πυρκαγιά, προστίθεται στην ανακοίνωση, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17.00 το απόγευμα αφού έκαψε κρατικό Δάσος έκτασης 6 δεκαρίων.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 15 δασοπυροσβέστες και 2 λειτουργοί του Τμήματος Δασών, με πέντε πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE