ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός αυτοκινήτου - Συνελήφθηκε 20χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός αυτοκινήτου - Συνελήφθηκε 20χρονος

Για τον εμπρησμό αυτοκινήτου 74χρονου στη Λεμεσό (στις 19/40 η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη 20χρονου μετά από στοιχεία που προέκυψαν εις βάρος του. 

Υπό κράτηση βάσει Δικαστικού διατάγματος, τέθηκε σήμερα 20χρονος, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου, 2020, στην Λεμεσό. Ο 20χρονος συνελήφθη χθες, από μέλη της Αστυνομίας, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο,  εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ, της 19ης Απριλίου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο, εξωτερικά πολυκατοικίας στην οποία διαμένει ο 74χρονος υπεύθυνος οδηγός του οχήματος. Τη φωτιά, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος, κατέσβησε ο ίδιος ο 74χρονος, ενώ μετά από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο είχε τεθεί κακόβουλα.

Αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 20χρονου, αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Το πρωί σήμερα ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του, διάταγμα τριήμερης κράτησης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE