8 ΛΕΞΕΙΣ: Έτοιμα τρία διαφορετικά φινάλε…

8 ΛΕΞΕΙΣ: Έτοιμα τρία διαφορετικά φινάλε…

Τρία διαφορετικά φινάλε έχουν γραφτεί για φέτος για την επιτυχηµένη σειρά του Αlpha Κύπρου και του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις» ,και το ποιο θα δούµε θα εξαρτηθεί από το µοντέλο της άρσης των περιοριστικών µέτρων του κορωνοϊού.

Όχι µόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, καθώς ως γνωστόν γυρίσµατα της σειράς του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δηµητρίου γίνονται και στις δύο χώρες. Σε κάθε περίπτωση, η σειρά θα συνεχιστεί και την επόµενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύµφωνα µε πληροφορίες που μεταφέρει το «TV Έθνος» υπάρχει ήδη υπογεγραµµένο συµβόλαιο µε τον ΣΚΑΪ, το οποίο ,µάλιστα ,για την επόµενη σεζόν προβλέπει µετάδοση των «8 λέξεων» ίδιες µέρες και ώρες µε φέτος (Δευτέρα µε Πέµπτη µε διπλά επεισόδια).

Κάποιοι ήρωες µελλοντικά θα αποχωρήσουν και κάποιοι άλλοι θα ενταχθούν στη σειρά. Όµως µέχρι τότε οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Πηγή: Tvnea.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE