Εξετάστηκαν 42 ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία ΓΝ Πάφου την 1η μέρα επαναλειτουργίας

Εξετάστηκαν 42 ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία ΓΝ Πάφου την 1η μέρα επαναλειτουργίας

Σαράντα δύο ασθενείς προσήλθαν και εξετάστηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας τους, σύμφωνα με τον δρα Ιωσήφ Μουτήρη, Επιστημονικό Διευθυντή για τον covid- 19, ο οποίος σημείωσε πως δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα .

O δρα Μουτήρης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως στα εξωτερικά ιατρεία του ΓΝ Πάφου προσήλθαν 42 ασθενείς στις ειδικότητες της Παθολογίας, Καρδιολογίας, Πνευμονολογίας, Νεφρολογίας, Γαστρεντερολογίας, Ορθοπεδικής, ΟΡΛ και Ουρολογίας. 

Επίσης συνέχισε, 15 ασθενείς εξυπηρετήθηκαν με συνταγή μέσω τηλεφώνου, ενώ για άλλους 40 εκδόθηκε πιστοποιητικό υγείας, σημειώνοντας πως συνολικά έγιναν 97 εγγραφές.  

Ο δρα Μουτήρης ανέφερε πως δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα στην εξυπηρέτηση και τηρήθηκαν οι προβλεπόμενοι κανονισμοί ασφαλείας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE