ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ωρες αγωνίας για 24χρονο - Χάθηκαν τα ίχνη του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ωρες αγωνίας για 24χρονο - Χάθηκαν τα ίχνη του

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 26/04/2020, από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, ο Ινδός KARAN SINGH, 24 ετών.

Ο 24χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.50 μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και μικρό μουστάκι. Κατά την αναχώρησή του, φορούσε άσπρη φανέλα, κόκκινο κοντό παντελόνι και μαύρο μαντήλι στο κεφάλι.


Με ανακοίνωση της η αστυνομία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE