ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ωρες αγωνίας για 24χρονο - Χάθηκαν τα ίχνη του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ωρες αγωνίας για 24χρονο - Χάθηκαν τα ίχνη του

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 26/04/2020, από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, ο Ινδός KARAN SINGH, 24 ετών.

Ο 24χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.50 μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και μικρό μουστάκι. Κατά την αναχώρησή του, φορούσε άσπρη φανέλα, κόκκινο κοντό παντελόνι και μαύρο μαντήλι στο κεφάλι.


Με ανακοίνωση της η αστυνομία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE