ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Μεταθέσεις σε Αρχηγείο και αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Μεταθέσεις σε Αρχηγείο και αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας

Νέες μεταθέσεις στο αστυνομικό σώμα στο πλαίσιο των συνεχών ενεργειών για την εύρυθμη λειτουργία του.

Εντός της ημέρας (27/04) οι επηρεαζόμενοι ενημερώθηκαν για τα νέα τους πόστα.

Οι νέες μετακινήσεις αφορούν περίπου 25 στελέχη της δύναμης και έχουν να κάνουν κυρίως με άτομα που υπηρετούσαν στο Αρχηγείο και γενικότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας.

Ενδεικτικά να σημειώσουμε πως μια από τις μεταθέσεις έχει να κάνει με το πόστο του Υπεύθυνου Γραφείου Επιχειρήσεων Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας (εκατοντάδες επιχειρήσεις ετησίως). Πλέον το αναλαμβάνει ο υπαστυνόμος Σταύρος Σκαπούλλης. Ο τελευταίος ήταν μέχρι πρότινος βοηθός υπεύθυνος σε αστυνομικό σταθμό της Λευκωσίας, ενώ επί σειρά ετών υπηρετούσε στην ΜΜΑΔ.

Ο ανώτερος υπαστυνόμος Πανίκος Δημοσθένους που βρισκόταν στο πιο πάνω πόστο, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα ως υπεύθυνος στον Ουλαμό Εκτέλεσης Ενταλμάτων.

Εξάλλου, ο υπαστυνόμος Κλεάνθης Κλεάνθους που υπηρετούσε στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος (Αρχηγείο), πλέον αναλαμβάνει καθήκοντα στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου.

Να σημειωθεί ότι οι μεταθέσεις έχουν ισχύ από τις 29 Απριλίου.

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top