Σύσκεψη Προέδρου με επιδημιολογική ομάδα για χαλάρωση μέτρων πριν το αυριανό Υπουργικό

Σύσκεψη Προέδρου με επιδημιολογική ομάδα για χαλάρωση μέτρων πριν το αυριανό Υπουργικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προεδρεύει στις δέκα το πρωί (Τρίτη 28/04) σύσκεψης με την επιδημιολογική ομάδα για οριστικοποίηση της απόφασης για χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό πριν από την αυριανή (Τετάρτη 29/04) έγκριση της από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Η χαλάρωση αναμένεται να επέλθει σε τέσσερα στάδια. Χθες ο Καθηγητής Λεόντιος Κωστρίκης, μέλος της επιδημιολογικής ομάδας μίλησε για αισιόδοξη εικόνα, λέγοντας πως η ομάδα θα εισηγηθεί την ενεργοποίηση του πλάνου για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Διευκρίνισε πάντως πως οι αποφάσεις είναι ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE