Σύσκεψη Προέδρου με επιδημιολογική ομάδα για χαλάρωση μέτρων πριν το αυριανό Υπουργικό

Σύσκεψη Προέδρου με επιδημιολογική ομάδα για χαλάρωση μέτρων πριν το αυριανό Υπουργικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προεδρεύει στις δέκα το πρωί (Τρίτη 28/04) σύσκεψης με την επιδημιολογική ομάδα για οριστικοποίηση της απόφασης για χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό πριν από την αυριανή (Τετάρτη 29/04) έγκριση της από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Η χαλάρωση αναμένεται να επέλθει σε τέσσερα στάδια. Χθες ο Καθηγητής Λεόντιος Κωστρίκης, μέλος της επιδημιολογικής ομάδας μίλησε για αισιόδοξη εικόνα, λέγοντας πως η ομάδα θα εισηγηθεί την ενεργοποίηση του πλάνου για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Διευκρίνισε πάντως πως οι αποφάσεις είναι ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλήρη στήριξη στις προσπάθειες για Κυπριακό εξέφρασε η φον ντερ Λάιεν στην Ολγκίν

Πλήρη στήριξη στις προσπάθειες για Κυπριακό εξέφρασε η φον ντερ Λάιεν στην Ολγκίν

Την πλήρη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού εξέφρασε η Πρόεδρος της Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μετά τη συνάντησή της με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.