Σύσκεψη Προέδρου με επιδημιολογική ομάδα για χαλάρωση μέτρων πριν το αυριανό Υπουργικό

Σύσκεψη Προέδρου με επιδημιολογική ομάδα για χαλάρωση μέτρων πριν το αυριανό Υπουργικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προεδρεύει στις δέκα το πρωί (Τρίτη 28/04) σύσκεψης με την επιδημιολογική ομάδα για οριστικοποίηση της απόφασης για χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό πριν από την αυριανή (Τετάρτη 29/04) έγκριση της από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Η χαλάρωση αναμένεται να επέλθει σε τέσσερα στάδια. Χθες ο Καθηγητής Λεόντιος Κωστρίκης, μέλος της επιδημιολογικής ομάδας μίλησε για αισιόδοξη εικόνα, λέγοντας πως η ομάδα θα εισηγηθεί την ενεργοποίηση του πλάνου για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Διευκρίνισε πάντως πως οι αποφάσεις είναι ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE