Θλίψη ΕΤΕΚ για θάνατο Αλέκου Μαρκίδη

Θλίψη ΕΤΕΚ για θάνατο Αλέκου Μαρκίδη

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέκου Μαρκίδη.

Ο Αλέκος Μαρκίδης υπηρέτησε την Κύπρο από πολλές θέσεις και αξιώματα, πάντοτε με πάθος και ειλικρίνεια και έτυχε αρκετές φορές να συνεργαστεί για διάφορα νομικά θέματα με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος του ΕΤΕΚ, Στέλιος Αχνιώτης σε δήλωση ανέφερε πως το Επιμελητήριο είχε την τιμή να έχει τον Αλέκο Μαρκίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας Διαιτητών ΕΤΕΚ, της οποίας τα πλειοψηφούντα μέλη είναι έγκριτοι νομικοί.

"Πραγματικά η Κύπρος έχασε έναν έντιμο, νομικό, πολιτικό και πάνω απ’ όλα άνθρωπο. Αιωνία του η μνήμη", αναφέρεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης

Ξεκίνησε γύρω στις 10.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη συνεδρία του σώματος με τη νέα του σύνθεση, μετά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE