Θλίψη ΕΤΕΚ για θάνατο Αλέκου Μαρκίδη

Θλίψη ΕΤΕΚ για θάνατο Αλέκου Μαρκίδη

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέκου Μαρκίδη.

Ο Αλέκος Μαρκίδης υπηρέτησε την Κύπρο από πολλές θέσεις και αξιώματα, πάντοτε με πάθος και ειλικρίνεια και έτυχε αρκετές φορές να συνεργαστεί για διάφορα νομικά θέματα με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος του ΕΤΕΚ, Στέλιος Αχνιώτης σε δήλωση ανέφερε πως το Επιμελητήριο είχε την τιμή να έχει τον Αλέκο Μαρκίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας Διαιτητών ΕΤΕΚ, της οποίας τα πλειοψηφούντα μέλη είναι έγκριτοι νομικοί.

"Πραγματικά η Κύπρος έχασε έναν έντιμο, νομικό, πολιτικό και πάνω απ’ όλα άνθρωπο. Αιωνία του η μνήμη", αναφέρεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE