ΕΚTAKTO: Εντοπίστηκε πτώμα– Το βρήκαν εθελοντές ψάχνοντας για 28χρονο Ε/κ

ΕΚTAKTO: Εντοπίστηκε πτώμα– Το βρήκαν εθελοντές ψάχνοντας για 28χρονο Ε/κ

Εντοπίστηκε λίγο πριν από το μεσημέρι της Τρίτης (28/04) πτώμα νεαρού άνδρα στην περιοχή Φοντάνα Αμορόσα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε κοντά σε βράχια, από εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για εντοπισμό του 28χρονου Δημήτρη Αντωνίου.

Ο τελευταίος αγνοείτο από τα μέσα Μαρτίου. Είχε επιστρέψει από τη Βουλγαρία όπου βρισκόταν και τέθηκε σε αυτοπεριορισμό ελέω κορωνοϊού σε εξοχική οικογενειακή οικία στο χωριό Λυσός.

Οι τελευταίες γνωστές κινήσεις του είχαν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Σύμφωνα με το οπτικό υλικό μαγαζιού της περιοχής, ο Αντωνίου πήγαινε για τροχάδην στον Ακάμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE