ΕΚTAKTO: Εντοπίστηκε πτώμα– Το βρήκαν εθελοντές ψάχνοντας για 28χρονο Ε/κ

ΕΚTAKTO: Εντοπίστηκε πτώμα– Το βρήκαν εθελοντές ψάχνοντας για 28χρονο Ε/κ

Εντοπίστηκε λίγο πριν από το μεσημέρι της Τρίτης (28/04) πτώμα νεαρού άνδρα στην περιοχή Φοντάνα Αμορόσα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε κοντά σε βράχια, από εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για εντοπισμό του 28χρονου Δημήτρη Αντωνίου.

Ο τελευταίος αγνοείτο από τα μέσα Μαρτίου. Είχε επιστρέψει από τη Βουλγαρία όπου βρισκόταν και τέθηκε σε αυτοπεριορισμό ελέω κορωνοϊού σε εξοχική οικογενειακή οικία στο χωριό Λυσός.

Οι τελευταίες γνωστές κινήσεις του είχαν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Σύμφωνα με το οπτικό υλικό μαγαζιού της περιοχής, ο Αντωνίου πήγαινε για τροχάδην στον Ακάμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE