ΕΚTAKTO: Εντοπίστηκε πτώμα– Το βρήκαν εθελοντές ψάχνοντας για 28χρονο Ε/κ

ΕΚTAKTO: Εντοπίστηκε πτώμα– Το βρήκαν εθελοντές ψάχνοντας για 28χρονο Ε/κ

Εντοπίστηκε λίγο πριν από το μεσημέρι της Τρίτης (28/04) πτώμα νεαρού άνδρα στην περιοχή Φοντάνα Αμορόσα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε κοντά σε βράχια, από εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για εντοπισμό του 28χρονου Δημήτρη Αντωνίου.

Ο τελευταίος αγνοείτο από τα μέσα Μαρτίου. Είχε επιστρέψει από τη Βουλγαρία όπου βρισκόταν και τέθηκε σε αυτοπεριορισμό ελέω κορωνοϊού σε εξοχική οικογενειακή οικία στο χωριό Λυσός.

Οι τελευταίες γνωστές κινήσεις του είχαν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Σύμφωνα με το οπτικό υλικό μαγαζιού της περιοχής, ο Αντωνίου πήγαινε για τροχάδην στον Ακάμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE