ΕΚTAKTO: Εντοπίστηκε πτώμα– Το βρήκαν εθελοντές ψάχνοντας για 28χρονο Ε/κ

ΕΚTAKTO: Εντοπίστηκε πτώμα– Το βρήκαν εθελοντές ψάχνοντας για 28χρονο Ε/κ

Εντοπίστηκε λίγο πριν από το μεσημέρι της Τρίτης (28/04) πτώμα νεαρού άνδρα στην περιοχή Φοντάνα Αμορόσα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε κοντά σε βράχια, από εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για εντοπισμό του 28χρονου Δημήτρη Αντωνίου.

Ο τελευταίος αγνοείτο από τα μέσα Μαρτίου. Είχε επιστρέψει από τη Βουλγαρία όπου βρισκόταν και τέθηκε σε αυτοπεριορισμό ελέω κορωνοϊού σε εξοχική οικογενειακή οικία στο χωριό Λυσός.

Οι τελευταίες γνωστές κινήσεις του είχαν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Σύμφωνα με το οπτικό υλικό μαγαζιού της περιοχής, ο Αντωνίου πήγαινε για τροχάδην στον Ακάμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE