ΛΗΞΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ - Παναγιώτης Σεντώνας: Από το Υπουργικό θα ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις για σταδιακή άρση μέτρων και οικονομία

ΛΗΞΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ - Παναγιώτης Σεντώνας: Από το Υπουργικό θα ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις για σταδιακή άρση μέτρων και οικονομία

Οριστικές αποφάσεις για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας θα λάβει αύριο (Τετάρτη 29/4) το Υπουργικό Συμβούλιο, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας.

Σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, για οριστικοποίηση της απόφασης για χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο κ. Σεντώνας ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε κατά τη σύσκεψη τις θέσεις, αλλά και τις απόψεις των μελών της επιστημονικής ομάδας, επί του πλάνου που ετοίμασε η αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή, για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Όπως σημείωσε οι προτάσεις των επιστημόνων έχουν ληφθεί υπόψη και κατά τη διαδικασία καταρτισμού του όλου πλάνου από τη Διυπουργική Επιτροπή, η οποία όπως πρόσθεσε, συνεκτίμησε όλα τα επιστημονικά, οικονομικά, αλλά και κοινωνικά δεδομένα.

«Αποφάσεις επί του θέματος θα λάβει το Υπουργικό Συμβούλιο αύριο και ακολούθως αμέσως μετά θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις των αποφάσεων αυτών», ανέφερε.  

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση, εκτός από τα μέλη της επιστημονικής ομάδας, για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, παρόντες ήταν και οι Υπουργοί Υγείας και Οικονομικών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE