Το ψευδοκράτος να καταστεί μέλος του ΠΟΥ ζητά «βουλευτής»

Το ψευδοκράτος να καταστεί μέλος του ΠΟΥ ζητά «βουλευτής»

Για μια «ιστορία επιτυχίας» έκανε λόγο ο «βουλευτής» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας Οούζχαν Χασίπογλου, αναφερόμενος στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού στα κατεχόμενα και μιλώντας στη «βουλή» είπε ότι το ψευδοκράτος θα έπρεπε να κάνει βήματα για να καταστεί μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

 
Απορρίπτοντας την κριτική κατά του «υπουργού υγείας», ο κ. Χασίπογλου ανέφερε ότι τις τελευταίες 10 ημέρες καταγράφονται μηδενικά κρούσματα και είπε ότι το ψευδοκράτος κατατάσσεται «μεταξύ των χωρών με το χαμηλότερο ποσοστό θανάτων».
 
«Οι Τουρκοκύπριοι, ζώντας σε απομόνωση έλαβαν κάποια μέτρα και κατάφεραν μια ιστορία επιτυχίας» είπε, προσθέτοντας ότι «πρέπει να το ανακοινώσουμε στον κόσμο. Πρέπει να λάβουμε μέτρα για να γίνουμε μέλος του ΠΟΥ ως κράτος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE