ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ένταλμα σύλληψης για τα απειλητικά τηλεφωνήματα στον Δρ. Κωστρίκκη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ένταλμα σύλληψης για τα απειλητικά τηλεφωνήματα στον Δρ. Κωστρίκκη

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον 35χρονου προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης 29/4.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 35χρονο Ελληνοκύπριο ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που απειλησε μέσω τηλεφώνου τον καθηγητή Λεόντιο Κωστρίκκη που το απόγευμα της ίδιας μέρας μετέβη σε αστυνομικό σταθμό και κατήγγειλε την υπόθεση.

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου καταδικασε με ανάρτησή του στο Twitter, τις απειλές εναντίον του Καθηγητή Μοριακής Ιολογίας του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου και Τακτικού Μέλους της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών Λεόντιου Κωστρίκη.

«Είναι καταδικαστέο και ανεπίτρεπτο να δέχονται απειλές άτομα που εδώ και 2 μήνες προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και την εμπειρία τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας», έγραψε στο Twitter ο κ. Ιωάννου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE