ΦΟΝΟΣ - ΧΛΩΡΑΚΑ: Συνελήφθησαν στα κατεχόμενα οι 2 καταζητούμενοι - Τι αναφέρει ο τουρκοκυπριακός τύπος

ΦΟΝΟΣ - ΧΛΩΡΑΚΑ: Συνελήφθησαν στα κατεχόμενα οι 2 καταζητούμενοι - Τι αναφέρει ο τουρκοκυπριακός τύπος

Οι δύο Σύροι, ηλικίας 22 και 25 ετών καταζητούνταν από την ημέρα του φονικού και αναμένεται να παραδοθούν από τα Ηνωμένα Έθνη στην Κυπριακή Δημοκρατία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ - ΦΟΝΟΣ 20ΧΡΟΝΟΥ: Πέντε μέρες κράτηση στον 31χρονο - Εξακολουθούν να καταζητούνται οι δυο ύποπτοι

Σύμφωνα με τα Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, την Πέμπτη (30/04) συνελήφθησαν στο λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου 2 άνδρες Συριακής καταγωγής, οι οποίο βρίσκονταν κρυμμένοι κάτω από φορτηγό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE