ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς Κύπριους

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς Κύπριους

Τα πρώτα από εκατοντάδες πακέτα τροφίμων προς ηλικιωμένα και άλλα ευπαθή μέλη της κυπριακής παροικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο παραδόθηκαν την Πέμπτη, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας.

Όλα τα κόστα καλύπτονται από τον επιχειρηματία Τζον Χριστοδούλου και το φιλανθρωπικό ίδρυμά του Yianis Christodoulou Foundation. 

Η εταιρεία τροφίμων Marathon Food Ltd ετοιμάζει και διανέμει τα πακέτα.

Η Ομοσπονδία καλεί όποιον γνωρίζει άτομα που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 0044(0)2084459999 ή με email στη διεύθυνση [email protected]

Την πρωτοβουλία χαιρέτισε και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης με ευχαριστήρια ανάρτησή του στο Twitter.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 250 πακέτα τροφίμων διανεμήθηκαν στους πιο ευπαθείς της παροικίας μέσα στον Απρίλιο και από το Ίδρυμα Chris Harmanda.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE