Master Chef: Λιγοστεύουν τα επεισόδια – Τι αλλάζει στο reality μαγειρικής από την ερχόμενη εβδομάδα

Master Chef: Λιγοστεύουν τα επεισόδια – Τι αλλάζει στο reality μαγειρικής από την ερχόμενη εβδομάδα

Το Master Chef 2020, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της τρέχουσας σεζόν και από τα ελάχιστα που συνεχίζουν και αυτή την περίοδο.

Από την ερχόμενη εβδομάδα, δυστυχώς, τα πράγματα αλλάζουν.

Το Master Chef θα προβάλλεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Το κανάλι αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτή την απόφαση, παρά το γεγονός ότι έχει γυρίσει σχεδόν όλο τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

Το πρόβλημα είναι πως λόγω κορωνοϊού το μοντάζ σταμάτησε.

Έτσι, το Master Chef είναι αμοντάριστο εν αναμονή να ξαναμπεί στο μοντάζ.

Μέχρι τότε, λοιπόν, το Star και το Omega στην Κύπρο θα μαγειρεύει μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE