ΕΛΛΑΔΑ: Κανένας θάνατος από κορωνοϊό - 21 τα νέα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: Κανένας θάνατος  από κορωνοϊό - 21 τα νέα κρούσματα

Εικοσιένα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 01/05, στην Ελλάδα, ενώ δεν υπάρχει κανένας θάνατος.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που πραγματοποίησε ο αρμόδιος λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ο συνολικός αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων στη χώρα είναι 2.612, εκ των οποίων το 55.5% αφορά άνδρες.

Όπως σημειώθηκε στην ίδια ενημέρωση, 36 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ 75 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ως προς τον αριθμό των ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί, συνολικά έχουν ελεγχθεί 77.251 κλινικά δείγματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE