ΕΛΛΑΔΑ: Κανένας θάνατος από κορωνοϊό - 21 τα νέα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: Κανένας θάνατος  από κορωνοϊό - 21 τα νέα κρούσματα

Εικοσιένα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 01/05, στην Ελλάδα, ενώ δεν υπάρχει κανένας θάνατος.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που πραγματοποίησε ο αρμόδιος λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ο συνολικός αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων στη χώρα είναι 2.612, εκ των οποίων το 55.5% αφορά άνδρες.

Όπως σημειώθηκε στην ίδια ενημέρωση, 36 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ 75 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ως προς τον αριθμό των ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί, συνολικά έχουν ελεγχθεί 77.251 κλινικά δείγματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE