ΕΛΛΑΔΑ: Κανένας θάνατος από κορωνοϊό - 21 τα νέα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: Κανένας θάνατος  από κορωνοϊό - 21 τα νέα κρούσματα

Εικοσιένα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 01/05, στην Ελλάδα, ενώ δεν υπάρχει κανένας θάνατος.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που πραγματοποίησε ο αρμόδιος λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ο συνολικός αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων στη χώρα είναι 2.612, εκ των οποίων το 55.5% αφορά άνδρες.

Όπως σημειώθηκε στην ίδια ενημέρωση, 36 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ 75 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ως προς τον αριθμό των ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί, συνολικά έχουν ελεγχθεί 77.251 κλινικά δείγματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE