ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 8 μέρες κράτηση για 26χρονο - Συγκρούστηκε με δυο αστυνομικά οχήματα και πιάστηκε με 'παράνομες ουσίες'

ΛΑΡΝΑΚΑ: 8 μέρες κράτηση για 26χρονο - Συγκρούστηκε με δυο αστυνομικά οχήματα και πιάστηκε με 'παράνομες ουσίες'

Υπό κράτηση νεαρός στη Λάρνακα για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών και απαγορευμένης ουσίας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Κυριακή (3/5) διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον προσώπου ηλικίας 26 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της ΥΚΑΝ σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, κατοχής ναρκωτικών, προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, κατοχής απαγορευμένης ουσίας και κυκλοφορίας φαρμακευτικού προϊόντος χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία και εξετάσεις που έγιναν, λίγο πριν τις 7  το βράδυ του Σαββάτου, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος σε σημείο παρά τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού στη Λάρνακα. Ο 26χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών, καθώς, σύμφωνα με την Αστυνομία στο αυτοκίνητό του ανεβρέθηκαν συσκευασίες φυτικής ύλης κάνναβης, μεικτού βάρους 440 γραμμαρίων και μέσα σε νάιλον σακούλι βρέθηκαν 110 γραμμάρια συμπαγούς ουσίας ρητίνης κάνναβης, ενώ σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του εντοπίστηκαν 43 αμπούλες του 1ml, αναβολικών ουσιών.

Πριν την ανακοπή του οχήματος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προηγήθηκε σύγκρουση του οχήματος που οδηγούσε ο νεαρός, με δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μέλος της Αστυνομίας.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top