ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Επί τάπητος η επαναλειτουργία των σχολείων σε σύσκεψη Υπουργού με ΠΟΕΔ

ΚΥΠΡΟΣ: Επί τάπητος η επαναλειτουργία των σχολείων σε σύσκεψη Υπουργού με ΠΟΕΔ

Τηλεδιάσκεψη για το θέμα της επαναλειτουργίας των σχολείων θα έχει την Δευτέρα (04/05) το πρωί με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ), ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού, είπε ότι θα γίνει διάλογος για να καθοριστούν όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που σχετίζονται με την επιστροφή των παιδιών στα σχολεία, όποτε αυτό κριθεί δυνατόν να γίνει.

«Αναμένουμε ότι στη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό θα έχουμε ξεκάθαρα ένα πλάνο του Υπουργείου, ίσως και με εναλλακτικά σενάρια, αλλά εκείνο το οποίο θα πρέπει να είναι σαφέστατο είναι το πρωτόκολλο που σχετίζεται με την ασφαλή επάνοδο των παιδιών και των εκπαιδευτικών στα σχολεία, με σκοπό την εξάλειψη ή τον περιορισμό του κινδύνου μετάδοσης του ιού. Ο δικός μας ο ρόλος είναι εκεί και όπου κρίνουμε ότι χρειάζεται να προστεθούν κάποια πράγματα ή να αφαιρεθούν ή να διαφοροποιηθούν στη βάση της εμπειρίας και της πρακτικής της λειτουργίας των σχολείων, εμείς να το πράξουμε», κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top