ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Συγκεκριμένα γύρω στις 7:00 χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι πιο πάνω.
Κατά τον έλεγχο που διενήργησαν εντόπισαν στο αυτοκίνητο ποσότητα πράσινης, ξηρής φυτικής ύλης, πιθανότατα κάνναβης, βάρους 44 γρ., μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, δυο κινητά τηλέφωνα, δυο σπαστήρες με ίχνη κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 610 ευρώ.
Στη συνέχεια διενεργήθηκε έλεγχος στην οικία του 23χρονου, όπου ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των 75. 950 ευρώ, καθώς επίσης και δυο σπαστήρες.
Επίσης σε έλεγχο που έγινε στη μοτοσικλέτα του 23χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα πράσινης, ξηρής φυτικής ύλης, πιθανότατα κάνναβης, βάρους 190 γρ.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις