ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα «θέλω» του Μαρτίνς

Τα «θέλω» του Μαρτίνς

Στον πάγκο του Ολυμπιακού παραμένει ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως έγινε γνωστό από το Σάββατο, αφού εδώ και καιρό είχε δείξει πως καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιβραβευτεί και οικονομικά για τη μέχρι τώρα δουλειά του στους Πειραιώτες, υπογράφοντας κατά πάσα πιθανότητα νέο διετές συμβόλαιο για να συνεχίσει απερίσπαστος τη δουλειά του.

Προτεραιότητα για τον 50χρονο προπονητή αποτελεί το φινάλε της φετινής χρονιάς, με την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και κατά συνέπεια την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην καριέρα του και στη συνέχεια το Κύπελλο που υπάρχει η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Μαρτίνς αλλά και γενικότερα για τον σύλλογο είναι το δεύτερο παιχνίδι με τη Γουλβς στους «16» του Europa League, ώστε να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να παραμείνει ο βασικός κορμός της επόμενης σεζόν. Να υπάρξουν, δηλαδή, όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες από παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι έχουν καταφέρει με τις εμφανίσεις τους να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων.

Από εκεί και πέρα, θα ήθελε να υπάρξουν ενισχύσεις σε θέσεις-κλειδιά, όπως είναι η θέση του κεντρικού αμυντικού, του εξτρέμ (μετά την πώληση του Ποντένσε στη Γουλβς) αλλά και του σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τους Ελ Αραμπί και Χασάν (για τον οποίο αναμένεται να γίνει προσπάθεια για την παραμονή του).

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Τα «θέλω» του Μαρτίνς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top