146 νεκροί στην Ελλάδα από κορωνοϊό, 2632 συνολικά τα κρούσματα

146 νεκροί στην Ελλάδα από κορωνοϊό, 2632 συνολικά τα κρούσματα

Δύο άτομα πέθαναν από κορωνοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 146. 

Σήμερα Δευτέρα 4/5, ανακοινώθηκαν άλλα έξι κρούσματα κορωνοϊού με τον συνολικό αριθμό να είναι πλέον 2632.

Παράλληλα, 35 ασθενείς βρίσκονται στις ΜΕΘ με διάμεση ηλικία τα 65 έτη, ενώ 81 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο.  Μέχρι σήμερα, ελέγχθηκαν 80.951 κλινικά δείγματα.

Μιλώντας στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο λοιμοξιωλόγος Σωτήρης Τσιόδρας σημείωσε ότι ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων στην Ελλάδα είναι πλέον πολύ χαμηλότερος από τις αρχές Μαρτίου και εκτίμησε ότι το πρώτο κύμα της νόσου έχει περάσει την κορύφωση του. 

Ο καθηγητής τόνισε, παράλληλα, πως η προσπάθεια για να βρεθεί το  εμβόλιο βρίσκεται στο προσκήνιο με περισσότερες από 100 ομάδες σε όλο τον κόσμο να έχουν ξεκινήσει μελέτες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE