ΕΛΛΑΔΑ

146 νεκροί στην Ελλάδα από κορωνοϊό, 2632 συνολικά τα κρούσματα

146 νεκροί στην Ελλάδα από κορωνοϊό, 2632 συνολικά τα κρούσματα

Δύο άτομα πέθαναν από κορωνοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 146. 

Σήμερα Δευτέρα 4/5, ανακοινώθηκαν άλλα έξι κρούσματα κορωνοϊού με τον συνολικό αριθμό να είναι πλέον 2632.

Παράλληλα, 35 ασθενείς βρίσκονται στις ΜΕΘ με διάμεση ηλικία τα 65 έτη, ενώ 81 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο.  Μέχρι σήμερα, ελέγχθηκαν 80.951 κλινικά δείγματα.

Μιλώντας στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο λοιμοξιωλόγος Σωτήρης Τσιόδρας σημείωσε ότι ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων στην Ελλάδα είναι πλέον πολύ χαμηλότερος από τις αρχές Μαρτίου και εκτίμησε ότι το πρώτο κύμα της νόσου έχει περάσει την κορύφωση του. 

Ο καθηγητής τόνισε, παράλληλα, πως η προσπάθεια για να βρεθεί το  εμβόλιο βρίσκεται στο προσκήνιο με περισσότερες από 100 ομάδες σε όλο τον κόσμο να έχουν ξεκινήσει μελέτες. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top