ΠΑΡΑ-THEMA

'Όταν όλοι μπορούν θεωρώ ότι και η Βουλή μπορεί!' -Σαφές το μήνυμα της Χαραλαμπίδου

'Όταν όλοι μπορούν θεωρώ ότι και η Βουλή μπορεί!' -Σαφές το μήνυμα της Χαραλαμπίδου

'Όταν όλοι μπορούν θεωρώ ότι και η Βουλή μπορεί!'. Αυτή η πρόταση αποδίδει τις θέσεις που εξέφρασε η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου σε σχέση με τη συζήτηση για επαναλειτουργία του κοινοβουλευτικού μας σώματος. 

Με ένα περιεκτικό σημείωματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, επιχειρηματολόγησε επικαλούμενη το γεγονός ότι (1) όλοι οι εργαζόμενοι επιστρέφουν με προφυλάξεις στις δουλειές τους, (2) τα προβλήματα που προκύπτουν με τις τηλεδιασκέψεις και (3) τη διαφάνεια που πρέπει να χαρακτηρίζει τις συζητήσεις δημοσίου συμφέροντος.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη θέση που εκφράστηκε στην επιστολή του ΑΚΕΛ, σύμφωνα με την οποία  "η Βουλη μπορεί να συνεδριάζει στις δυο μεγάλες αίθουσες" με τις συνεδριάσεις να πραγματοποιούνται και απογεύματα.

Να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη των αρχηγών και εκπροσώπων των κομμάτων που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης εντός της ημέρας και είχε ως θέμα την επαναλειτουργία της Βουλής, δεν υπήρχε κατάληξη (Διαβάστε ΕΔΩ).

Σε προηγούμενο σημείωμά της είχε αναφερθεί σε ένα σημαντικό θέμα: "Έχουμε ζητήσει σύγκληση της επιτροπης Ελέγχου σε σχέση με προσφορες τιμολογησεις για τα τεστ SARS-Cov-2. Αναμένουμε όπως συγκληθεί άμεσα την ερχόμενη βδομάδα #ΑΚΕΛ #Covid_19".

Αυτούσια η τοποθέτησή της: 'Όταν οι εργαζόμενοι επιστρέφουν με προφυλάξεις στις δουλειές τους, όταν το Υπουργικό συνεδριάζει λαμβάνοντας μέτρα ασφαλείας δεν μπορεί η Βουλή να συνεχίσει με τις περιορισμένες εξ αποστάσεως παρεμβάσεις . Οι τηλεδιασκέψεις έχουν προβλήματα. Συζητούσαμε για τη βία και τις εξάρσεις που παρατηρούνται αυτές τις μέρες και το γραφείο ευημερίας δεν μπορούσε να συνδεθεί.Και δεν συνδέθηκαν στο τέλος. Υπάρχουν θέματα δημοσίου συμφέροντος για τα οποία απαιτείται διαφάνεια και όχι ένας κλειστός κύκλος παρεμβάσεων. Όταν όλοι μπορούν θεωρώ ότι και η Βουλή μπορεί! Όπως ορθά αναφέρθηκε και στην επιστολή που ως κόμμα στείλαμε η Βουλή μπορεί να συνεδριάζει στις δυο μεγάλες αίθουσες και οι συνεδριάσεις να γίνονται και απογεύματα. Θέληση να υπάρχει!'.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top