ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 35χρονος για διάρρηξη - Τηλεόραση και οινεπνευματώδη τα κλοπιμαία

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 35χρονος για διάρρηξη - Τηλεόραση και οινεπνευματώδη τα κλοπιμαία

Υπό κράτηση τέθηκε 35χρονος κάτοικος χωριού της Επαρχίας Πάφου εναντίον του οποίου προέκυψε μαρτυρία ότι ενέχεται σε διάρρηξη κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη κατοικίας καταγγέλθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 2020 σε κοινότητα της Επαρχίας Πάφου.

Από την διάρρηξη κλάπηκαν μια τηλεόραση 60 ιντσών άγνωστης αξίας και αριθμός οινοπνευματωδών ποτών.

Η σύλληψη του 35χρονου έγινε χτες στις 16:00 το απόγευμα και ακολούθως αυτός τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE