Γενικός Εισαγγελέας: Σε περισσότερους από 10 Αστυνομικούς αποδίδονται οι ευθύνες για τα εγκλήματα του Μεταξά

Γενικός Εισαγγελέας: Σε περισσότερους από 10 Αστυνομικούς αποδίδονται οι ευθύνες για τα εγκλήματα του Μεταξά

Διαπίστωσε πως προκύπτουν ποινικά αδικήματα σε περισσότερους από 10 Αστυνομικούς ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, σε σχέση με τις δολοφονίες του Νίκου Μεταξά, που απασχόλησε το Παγκύπριο την άνοιξη του 2019.

Σύμφωνα πληροφορίες πρόκειται για στελέχη της Αστυνομίας, που φαίνεται να υπόδειξαν αμέλεια κατά την διερεύνηση συνθηκών εξαφάνισης την γυναικών που βρέθηκαν δολοφονημένες κατά συρροή δολοφόνο.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης είχε ζητήσει κάποια επιπρόσθετα στοιχεία από την Αρχή και στην συνέχεια έστειλε τον φάκελο στην Αστυνομία με οδηγίες για δίωξη κατά των Αστυνομικών που εμπίπτουν στην συγκεκριμένη υπόθεση.  

Θυμίζουμε πως ο «Ορέστης», κατά κόσμο Νικόλας Μεταξάς έχει δολοφονήσει πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE