Γενικός Εισαγγελέας: Σε περισσότερους από 10 Αστυνομικούς αποδίδονται οι ευθύνες για τα εγκλήματα του Μεταξά

Γενικός Εισαγγελέας: Σε περισσότερους από 10 Αστυνομικούς αποδίδονται οι ευθύνες για τα εγκλήματα του Μεταξά

Διαπίστωσε πως προκύπτουν ποινικά αδικήματα σε περισσότερους από 10 Αστυνομικούς ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, σε σχέση με τις δολοφονίες του Νίκου Μεταξά, που απασχόλησε το Παγκύπριο την άνοιξη του 2019.

Σύμφωνα πληροφορίες πρόκειται για στελέχη της Αστυνομίας, που φαίνεται να υπόδειξαν αμέλεια κατά την διερεύνηση συνθηκών εξαφάνισης την γυναικών που βρέθηκαν δολοφονημένες κατά συρροή δολοφόνο.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης είχε ζητήσει κάποια επιπρόσθετα στοιχεία από την Αρχή και στην συνέχεια έστειλε τον φάκελο στην Αστυνομία με οδηγίες για δίωξη κατά των Αστυνομικών που εμπίπτουν στην συγκεκριμένη υπόθεση.  

Θυμίζουμε πως ο «Ορέστης», κατά κόσμο Νικόλας Μεταξάς έχει δολοφονήσει πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE