Γενικός Εισαγγελέας: Σε περισσότερους από 10 Αστυνομικούς αποδίδονται οι ευθύνες για τα εγκλήματα του Μεταξά

Γενικός Εισαγγελέας: Σε περισσότερους από 10 Αστυνομικούς αποδίδονται οι ευθύνες για τα εγκλήματα του Μεταξά

Διαπίστωσε πως προκύπτουν ποινικά αδικήματα σε περισσότερους από 10 Αστυνομικούς ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, σε σχέση με τις δολοφονίες του Νίκου Μεταξά, που απασχόλησε το Παγκύπριο την άνοιξη του 2019.

Σύμφωνα πληροφορίες πρόκειται για στελέχη της Αστυνομίας, που φαίνεται να υπόδειξαν αμέλεια κατά την διερεύνηση συνθηκών εξαφάνισης την γυναικών που βρέθηκαν δολοφονημένες κατά συρροή δολοφόνο.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης είχε ζητήσει κάποια επιπρόσθετα στοιχεία από την Αρχή και στην συνέχεια έστειλε τον φάκελο στην Αστυνομία με οδηγίες για δίωξη κατά των Αστυνομικών που εμπίπτουν στην συγκεκριμένη υπόθεση.  

Θυμίζουμε πως ο «Ορέστης», κατά κόσμο Νικόλας Μεταξάς έχει δολοφονήσει πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE