Γενικός Εισαγγελέας: Σε περισσότερους από 10 Αστυνομικούς αποδίδονται οι ευθύνες για τα εγκλήματα του Μεταξά

Γενικός Εισαγγελέας: Σε περισσότερους από 10 Αστυνομικούς αποδίδονται οι ευθύνες για τα εγκλήματα του Μεταξά

Διαπίστωσε πως προκύπτουν ποινικά αδικήματα σε περισσότερους από 10 Αστυνομικούς ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, σε σχέση με τις δολοφονίες του Νίκου Μεταξά, που απασχόλησε το Παγκύπριο την άνοιξη του 2019.

Σύμφωνα πληροφορίες πρόκειται για στελέχη της Αστυνομίας, που φαίνεται να υπόδειξαν αμέλεια κατά την διερεύνηση συνθηκών εξαφάνισης την γυναικών που βρέθηκαν δολοφονημένες κατά συρροή δολοφόνο.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης είχε ζητήσει κάποια επιπρόσθετα στοιχεία από την Αρχή και στην συνέχεια έστειλε τον φάκελο στην Αστυνομία με οδηγίες για δίωξη κατά των Αστυνομικών που εμπίπτουν στην συγκεκριμένη υπόθεση.  

Θυμίζουμε πως ο «Ορέστης», κατά κόσμο Νικόλας Μεταξάς έχει δολοφονήσει πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE