Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Ο κύριος Κυριάκος Κόκκινος δήλωσε πως λήφθηκαν περίπου 455.000 μηνύματα στο σύνολο, ενώ ένα 50% του κόσμου αξιοποίησε στο έπακρο τα 3 sms που δικαιούται.
Ανέφερε συγκεκριμένα πως τα μηνύματα που αφορούν ψώνια άγγιξαν τις 200.000 (σχεδόν 190.000) ενώ δεύτερο σε προτίμηση ήταν το sms που αφορά τη σωματική αύξηση αγγίζοντας τις 90.000.
Πρόκειται για πολύ μεγάλα νούμερα δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός, εάν αναλογιστούμε και το άνοιγμα λιανικού εμπορίου και εργοταξίων που υποδηλώνει πως αρκετός κόσμος μπορούσε να μετακινηθεί χρησιμοποιώντας το έντυπο. Τέλος πρόσθεσε, πως περίπου 1.500 ήταν τα sms που είχαν σχέση με εκκλησιασμό, χώρο λατρείας και προσευχή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




