Γ. Εισαγγελέας: Ποινική δίωξη εναντίον 15 Αστυνομικών για την υπόθεση Μεταξά - VIDEO

Γ. Εισαγγελέας: Ποινική δίωξη εναντίον 15 Αστυνομικών για την υπόθεση Μεταξά - VIDEO

Την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον 15 μελών της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου, που περιλαμβάνουν αστυφύλακες, λοχίες και αξιωματικούς, σε σχέση με τον τρόπο που χειρίστηκαν τις υποθέσεις των κατά συρροή δολοφονιών αλλοδαπών γυναικών και παιδιών που είχαν διαπραχθεί από τον Ν. Μεταξά, αποφάσισε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κληρίδης προβαίνει σε διευκρινίσεις ως προς τον αριθμό των αστυνομικών που θα διωχθούν ποινικά και σημειώνει ότι «παρουσιάζονται να έχουν διαπραχθεί κατά τον χειρισμό των συγκεκριμένων υποθέσεων, ποινικά αδικήματα κατά παράβαση του Άρθρου 134 του Ποινικού Κώδικα, Κεφ. 154, ήτοι αδικήματα Παράλειψης Υπηρεσιακού Καθήκοντος από Δημόσιους Λειτουργούς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE