Γ. Εισαγγελέας: Ποινική δίωξη εναντίον 15 Αστυνομικών για την υπόθεση Μεταξά - VIDEO

Γ. Εισαγγελέας: Ποινική δίωξη εναντίον 15 Αστυνομικών για την υπόθεση Μεταξά - VIDEO

Την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον 15 μελών της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου, που περιλαμβάνουν αστυφύλακες, λοχίες και αξιωματικούς, σε σχέση με τον τρόπο που χειρίστηκαν τις υποθέσεις των κατά συρροή δολοφονιών αλλοδαπών γυναικών και παιδιών που είχαν διαπραχθεί από τον Ν. Μεταξά, αποφάσισε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κληρίδης προβαίνει σε διευκρινίσεις ως προς τον αριθμό των αστυνομικών που θα διωχθούν ποινικά και σημειώνει ότι «παρουσιάζονται να έχουν διαπραχθεί κατά τον χειρισμό των συγκεκριμένων υποθέσεων, ποινικά αδικήματα κατά παράβαση του Άρθρου 134 του Ποινικού Κώδικα, Κεφ. 154, ήτοι αδικήματα Παράλειψης Υπηρεσιακού Καθήκοντος από Δημόσιους Λειτουργούς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE