ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πλημμύρισαν υποστατικά, δεκάδες ζημιές από την κακοκαιρία

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πλημμύρισαν υποστατικά, δεκάδες ζημιές από την κακοκαιρία

Σπίτια πλημμύρισαν στην κατεχόμενη Λευκωσία λόγω της ξαφνικής καταιγίδας τις μεσημεριανές ώρες.

Όπως μεταδίδεται από τ/κ ιστοσελίδες, σε συγκεκριμένες περιοχές της Λευκωσίας η μεγάλη ποσότητα νερού που έπεσε προκάλεσε πλημμύρες σε υποστατικά, σε σπίτια αλλά και διαμερίσματα. Επηρεάστηκε και η ορατότητα με αποτέλεσμα, όπως επίσης μεταδίδεται, να προκληθεί καραμπόλα σύγκρουσης αυτοκινήτων στην Μια Μηλιά. Ένα άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή.
 
Εξάλλου σύμφωνα με «αστυνομική» ανακοίνωση, λόγω των καιρικών συνθηκών μια ψαρόβαρκα με 4 άτομα αναποδογυρίστηκε ανοικτά της Λαπήθου με αποτέλεσμα ένα άτομο να τραυματιστεί σοβαρά. Η βάρκα βρισκόταν 100 μέτρα μακριά από την ακτή όταν λόγω ξαφνικών κυμάτων η βάρκα αναποδογύρισε. Οι 4 διασώθηκαν με την βοήθεια και άλλων ψαρόβαρκων που βρισκόταν κοντά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας.
 
Στο μεταξύ, άλλη «αστυνομική» ανακοίνωση αναφέρει ότι δύο άτομα συνελήφθησαν χθες στην περιοχή της Λουρουτζίνας επειδή προσπάθησαν να μεταφέρουν δύο άντρες ηλικίας 23 και 27 ετών στις ελεύθερες περιοχές. Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι η σύλληψη έγινε στις 9.10 χθες. Όπως διαπιστώθηκε οι συλληφθέντες άνδρες 24 και 32 ετών, είχαν πάρει χρήματα για να μεταφέρουν τους δύο μέσω της Λουρουτζίνας στην ε/κ πλευρά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE