ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τράττος: «Προσβάλλει τον χώρο της διαιτησίας ο όρος της Ομόνοιας…»

Τράττος: «Προσβάλλει τον χώρο της διαιτησίας ο όρος της Ομόνοιας…»

Ο Λεόντιος Τράττος, με δηλώσεις του στο Sports 1, μίλησε, μεταξύ άλλων για τον όρο της Ομόνοιας, που θέλει να έρθουν ξένοι διαιτητές για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Όλα όσα είπε: 

Για το VAR: «Το VAR θα βοηθήσει αλλά όχι στον βαθμό που νομίζουν όλοι πως θα βοηθήσει. Υπάρχει ένα πρωτόκολλο, αυτό δεν προβλέπει την επέμβαση του VAR για κάθε φάση. Εγώ ήμουν υπέρ της τεχνολογίας μόνο στο γκολ. Αν περάσει ή όχι η μπάλα την γραμμή. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

Για το πρωτάθλημα: «Θα ήθελα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα”»

Για το αν αλλάζει σκέψεις και συνεχίσει τη διαιτησία: «25 χρόνια νομίζω είναι πολλά. Έχω πάρει και δύο χρόνια παράταση».

Για την πρόταση της Ομόνοιας που τον ήθελε να αναλάβει ως αρχιδιαιτής: «Υπήρξε μια πρόταση σε μία ΓΣ. Με τιμά βέβαια η πρόταση που έκανε η Ομόνοια αλλά δεν υπάρχει τίποτα επίσημο».

Για τον όρο των πρασίνων πως θέλουν ξένους διαιτητές για την επανέναρξη: «Βέβαια προσβάλλει τον χώρο της διαιτησίας. Και εμείς με τα σφυρίγματα μας έχουμε δώσει τροφή σε όσους μας κατακρίνουν για την προκατάληψη».

Για τη διαιτητική του πορεία: «Έχω αδικήσει αρκετούς αλλά δεν υπήρχε σκοπιμότητα».

The post Τράττος: «Προσβάλλει τον χώρο της διαιτησίας ο όρος της Ομόνοιας…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top