ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Νεκρή 44χρονη μετά από πυρκαγιά -Την εντόπισαν οι πυροσβέστες στο υπνοδωμάτιο

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Νεκρή 44χρονη μετά από πυρκαγιά -Την εντόπισαν οι πυροσβέστες στο υπνοδωμάτιο

Τραγικό τέλος για 44χρονη στο Παραλίμνι.

Πρόκειται για γυναίκα που διέμενε σε οικία της περιοχής και εντοπίστηκε νεκρή μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς στο εν λόγω σπίτι.

Το τραγικό αυτό συμβάν διαπίστωσαν πυροσβέστες. Συγκεκριμένα γύρω στη 01:00 το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σπίτι στο Παραλίμνι, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να καλείται να επέμβει. 

Όταν η φωτιά κατασβέστηκε, άνδρες της δύναμης έκαναν έλεγχο στην οικία και εντόπισαν σε υπνοδωμάτιο νεκρή τη 44χρονη ένοικο. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.