ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζονται οι ποινικές καταδίκες για παραβίαση των διαταγμάτων – Αυξάνονται συνεχώς τα ποσά

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζονται οι ποινικές καταδίκες για παραβίαση των διαταγμάτων – Αυξάνονται συνεχώς τα ποσά

Συνεχίζονται οι ποινικές καταδίκες για την παραβίαση των διαταγμάτων που εκδόθηκαν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοιού.

Την Τετάρτη 06/05 το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σε δεκαέξι πρόσωπα χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους €8000 (€500= για το κάθε πρόσωπο).

Εναντίον των προσώπων αυτών καταχωρήθηκαν δεκαέξι ξεχωριστές υποθέσεις για παραβίαση των υπουργικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοιου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE