Τίτλοι τέλους στην σχέση πρώην παίκτη του «Survivor» – Το ανακοίνωσε ο ίδιος – VIDEO

Τίτλοι τέλους στην σχέση πρώην παίκτη του «Survivor» – Το ανακοίνωσε ο ίδιος – VIDEO

Τέλος στον γάμο του, ύστερα από τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να δώσει το γνωστό ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Την γνωστοποίηση, δε, του συμβάντος επέλεξε να κάνει ο πρώην Survivor και επιχειρηματίας στο “Ευτυχείτε”.

Ο λόγος για τον Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος ανακοίνωσε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως έριξε αυλαία στον γάμο με την πρώην σύντροφο του, Μαρία Πανουσάκη έπειτα από 4 χρόνια έγγαμου βίου.

Πριν από περίπου τρία χρόνια το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, Δημήτρη, νονοί του οποίου ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού, Δημήτρης Κοκονάκης και Ηρώ Λειβαθινού.

“Ναι, ισχύει ότι έχω χωρίσει εδώ και οχτώ μήνες αλλά είναι από τα θέματα που δεν θα ήθελα να πολυσυζητήσω. Με έχει στεναχωρήσει πολύ αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Γιακουμάτος μέσω skype στην εκπομπή του OPEN.

Έτσι, όπως σημειώθηκε και στο “Ευτυχείτε”, ο Χάρης Γιακουμάτος που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και η Μαρία Πανουσάκη θα διανύσουν πια ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE