LIKE ONLINE

ToThemaOnline - Vouli.TV: Επιμένει ο 23χρονος που αξιολογήθηκε από ψυχίατρο -Είχαν βολή οι κληρωτοί κι όντως είχε μεταβεί -VIDEO

ToThemaOnline - Vouli.TV: Επιμένει ο 23χρονος που αξιολογήθηκε από ψυχίατρο -Είχαν βολή οι κληρωτοί κι όντως είχε μεταβεί -VIDEO

Τα τελευταία δεδομένα σε σχέση με τον άδικο χαμό της 21χρονης Μαρίας Χάρπας ανέλυσε ο διευθυντής σύνταξης του ThemaOnline, Φάνης Μακρίδης στην εκπομπή Εξ Αφορμής.

Μιλώντας στον Χάρη Θεραπή (διευθυντής Vouli.TV) ανέφερε τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση ανθρωποκτονίας που διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Όπως ανέφερε ο ο 23χρονος αδερφός της αδικοχαμένης Μαρίας Χάρπα από την κοινότητα Κλαυδιά της επαρχίας Λάρνακας, εμμένει στην εκδοχή του.

Επιμένει να προβάλλει την αρχική θέση που εξέφρασε μιλώντας στους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, λέγοντας ότι ενώ την Τρίτη (05/05) το απόγευμα καθάριζε το στρατιωτικό τυφέκιο που είχε λάβει από την Εθνική Φρουρά ως έφεδρος, αυτό εκπυρσοκρότησε με τραγική συνέπεια τον χαμό της αδερφής του.

Μετά από εξετάσεις του ΤΑΕ Λάρνακας προκύπτει ότι πράγματι ο 23χρονος την μοιραία ημέρα (05/05) είχε μεταβεί σε πεδίο βολής, όπου όπως είχε ισχυριστεί ήταν προγραμματισμένη άσκηση της μονάδας του. Βέβαια, στην εν λόγω άσκηση (βολή) συμμετείχαν οι κληρωτοί στρατιώτες της μονάδας, κι όχι οι έφεδροι.

Δείτε την εκπομπή στην οποία παρουσιάστηκε, αναλύθηκε και σχολιάστηκε όλο το φάσμα της επικαιρότητας:

Όσο για τις οκτώ σφαίρες που έλειπαν από τη συσκευασία με την οποία τον προμήθευσε η Εθνική Φρουρά (χωρητικότητας 200 σφαιρών) δήλωσε άγνοια. Εδώ να σημειωθεί πως η συσκευασία είχε τρύπα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το πρωί (06/05) ο εξεταστής της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Να σημειωθεί ακόμη ότι ο νεαρός αξιολογήθηκε από ψυχίατρο της Δημοκρατίας, ο οποίος αποφάνθηκε ότι ο 23χρονος μπορεί να παρακολουθήσει δικαστική διαδικασία.

Με βάση και τα πιο πάνω δεδομένα, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο σε σχέση με την υπόθεση. Η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας και μόλις ολοκληρώσει το φάκελο θα τον στείλει στη Νομική Υπηρεσία. Αν τα δεδομένα δεν διαφοροποιηθούν, δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί εν τέλει για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top