ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν το μισό αυτοκίνητο – Σε χιλιάδες ευρώ ανέρχεται η ζημιά

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν το μισό αυτοκίνητο – Σε χιλιάδες ευρώ ανέρχεται η ζημιά

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς και κλοπής διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου από Ε/κ ότι μεταξύ 28 Απριλίου με 6 Μαϊου προκλήθηκαν ζημιές στο όχημά του το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χωράφι σε περιοχή της  Πάφο

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι από το όχημα του κλάπηκαν, το μπροστινό καπό, προφυλακτήρες, φανάρι και το παράθυρο στη θέση του οδηγού.

Η ζημιά στο όχημα ανέρχεται στις 4.000 ευρώ. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE