ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν το μισό αυτοκίνητο – Σε χιλιάδες ευρώ ανέρχεται η ζημιά

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν το μισό αυτοκίνητο – Σε χιλιάδες ευρώ ανέρχεται η ζημιά

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς και κλοπής διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου από Ε/κ ότι μεταξύ 28 Απριλίου με 6 Μαϊου προκλήθηκαν ζημιές στο όχημά του το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χωράφι σε περιοχή της  Πάφο

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι από το όχημα του κλάπηκαν, το μπροστινό καπό, προφυλακτήρες, φανάρι και το παράθυρο στη θέση του οδηγού.

Η ζημιά στο όχημα ανέρχεται στις 4.000 ευρώ. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE