ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κασιανός: «Οι πιο πολλοί είδαν το συμφέρον τους» – «Πυρά» κατά ΚΟΠ

Κασιανός: «Οι πιο πολλοί είδαν το συμφέρον τους» – «Πυρά» κατά ΚΟΠ

Στον Super Sport Fm 104.0 μίλησε ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης, Χρίστος Κασιανός, στέλνοντας μήνυμα στην ΚΟΠ.

Όλα όσα είπε: 

Για την όλη κατάσταση που επικρατεί: «Τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο όσον αφορά την υγεία των πολιτών και προς το χειρότερο, όσον αφορά τα αθλητικά. Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν οδεύουν προς επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Οι πιο πολλοί είδαν το δικό τους συμφέρον και αγωνιστικά και οικονομικά. Κανένας δεν σκέφτηκε το γενικότερο καλό του ποδοσφαίρου. Και στην ΚΟΠ θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα. Έχετε αργήσει κύριοι. Είτε εσκεμμένα, είτε γιατί δεν πήρατε την απόφαση έγκαιρα. Δεν μπορώ να ακούω ότι είναι αργά. Έπρεπε να τα σκεφτούν από την αρχή και να βγάλουν ένα πρόγραμμα για να είμαστε έτοιμοι. Μπορούσαν να αρχίσουν οι προπονήσεις με ένα σωστό τρόπο για να δουλευτεί αρχικά η φυσική κατάσταση. Αν γίνονταν με προγραμματισμό οι προπονήσεις, θα έλεγα ότι σε 2-3 βδομάδες θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Αν οι ομάδες δεν έχουν τίποτε να κερδίσουν αγωνιστικά, είτε γιατί εξασφάλισαν την έξοδο στην Ευρώπη, είτε γιατί πέτυχαν το στόχο τους, πως να θέλουν να επαναρχίσουν το πρωτάθλημα; Αν έχουν πάρει αυτά που έχουν πάρει από τα τηλεοπτικά και δεν έχουν τίποτε άλλο και γλιτώνουν τα έξοδα, πως να μην ενάντια στην επανέναρξη του πρωταθλήματος; Δεν μιλώ για όλους. Τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο αν έχουμε τα ίδια δεδομένα;»

Για την κατάσταση των παικτών σε περίπτωση που έχουμε διακοπή: «Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Και γι΄ αυτό έπρεπε η ΚΟΠ να προνοήσει και να βρει τον τρόπο για επιστροφή στις προπονήσεις. Ακούστηκε η δικαιολογία για το αν παρουσιαστεί κρούσμα και σε αυτό υπάρχει λύση. Θα μπορούσαν να μπουν σε απομόνωση για όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. ».

The post Κασιανός: «Οι πιο πολλοί είδαν το συμφέρον τους» – «Πυρά» κατά ΚΟΠ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top