Καπουτζίδης – Ρέμος – Βίσση: Μαζί στον νέο show του Mega

Καπουτζίδης – Ρέμος – Βίσση: Μαζί στον νέο show του Mega

Μπορεί να είναι το Rising Star, μπορεί να είναι το Greek Idol, μπορεί να είναι ένα εντελώς καινούργιο format, αλλά το Mega θέλει αυτά τα τρία πρόσωπα στο νέο show που ετοιμάζει την επόμενη σεζόν.

Το κανάλι θέλει για την παρουσίαση τον Γιώργο Καπουτζίδη ήδη στέλεχος του σταθμού σε θέση συμβούλου μυθοπλασίας και στην κριτική επιτροπή Άννα Βίσση και Αντώνη Ρέμο που ενδέχεται άλλωστε του χρόνου να συνεργαστούν και στη νυχτερινή Αθήνα αν ο κορονοϊός το επιτρέψει.

Είναι ένα δυνατό τηλεοπτικό πάντρεμα που έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει αρκεί να είναι καλό το concept.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE