ΚΥΠΡΟΣ: Δεν σεβάστηκαν τα διατάγματα και πληρώνουν ακριβά – Άλλα εννέα πρόσωπα πληρώνουν πρόστιμα

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν σεβάστηκαν τα διατάγματα και πληρώνουν ακριβά – Άλλα εννέα πρόσωπα πληρώνουν πρόστιμα

Άλλα εννέα πρόσωπα την Πέμπτη 07/05 πλήρωσαν πρόστιμα για παραβίαση του περί λοιμοκαθαρσης νόμου - διαταγμάτων για παρεμπόδιση εξάπλωσης του κορωνοιου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε την Πέμπτη 07/05 σε εννέα πρόσωπα χρηματικό πρόστιμο ύψους €4100 με χαμηλότερη ποινή τα €300 και ψηλότερη τα €500.

Εναντίον των προσώπων αυτών καταχωρήθηκαν εννέα ξεχωριστές υποθέσεις για παραβίαση των υπουργικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοιου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.