ΚΥΠΡΟΣ: Δεν σεβάστηκαν τα διατάγματα και πληρώνουν ακριβά – Άλλα εννέα πρόσωπα πληρώνουν πρόστιμα

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν σεβάστηκαν τα διατάγματα και πληρώνουν ακριβά – Άλλα εννέα πρόσωπα πληρώνουν πρόστιμα

Άλλα εννέα πρόσωπα την Πέμπτη 07/05 πλήρωσαν πρόστιμα για παραβίαση του περί λοιμοκαθαρσης νόμου - διαταγμάτων για παρεμπόδιση εξάπλωσης του κορωνοιου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε την Πέμπτη 07/05 σε εννέα πρόσωπα χρηματικό πρόστιμο ύψους €4100 με χαμηλότερη ποινή τα €300 και ψηλότερη τα €500.

Εναντίον των προσώπων αυτών καταχωρήθηκαν εννέα ξεχωριστές υποθέσεις για παραβίαση των υπουργικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοιου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE