Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στις ηλεκτρονικές αιτήσεις του Υπουργείου Εργασίας

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στις ηλεκτρονικές αιτήσεις του Υπουργείου Εργασίας

Αποκαταστάθηκαν τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ιστοσελίδα για την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα Ειδικά Σχέδια του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι "οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τα Ειδικά Σχέδια που αναρτήθηκαν χθες, 6/5/2020, στην ιστοσελίδα www.coronavirus.mlsi.gov.cy (Ειδική Άδεια Φροντίδας Παιδιών, Ειδικό Επίδομα Ασθένειας και Ειδικό Επίδομα Αυτοτελώς Εργαζομένων) μπορούν να συμπληρώνονται και να υποβάλλονται κανονικά από τους ενδιαφερομένους".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE