Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στις ηλεκτρονικές αιτήσεις του Υπουργείου Εργασίας

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στις ηλεκτρονικές αιτήσεις του Υπουργείου Εργασίας

Αποκαταστάθηκαν τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ιστοσελίδα για την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα Ειδικά Σχέδια του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι "οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τα Ειδικά Σχέδια που αναρτήθηκαν χθες, 6/5/2020, στην ιστοσελίδα www.coronavirus.mlsi.gov.cy (Ειδική Άδεια Φροντίδας Παιδιών, Ειδικό Επίδομα Ασθένειας και Ειδικό Επίδομα Αυτοτελώς Εργαζομένων) μπορούν να συμπληρώνονται και να υποβάλλονται κανονικά από τους ενδιαφερομένους".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE