Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στις ηλεκτρονικές αιτήσεις του Υπουργείου Εργασίας

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στις ηλεκτρονικές αιτήσεις του Υπουργείου Εργασίας

Αποκαταστάθηκαν τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ιστοσελίδα για την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα Ειδικά Σχέδια του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι "οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τα Ειδικά Σχέδια που αναρτήθηκαν χθες, 6/5/2020, στην ιστοσελίδα www.coronavirus.mlsi.gov.cy (Ειδική Άδεια Φροντίδας Παιδιών, Ειδικό Επίδομα Ασθένειας και Ειδικό Επίδομα Αυτοτελώς Εργαζομένων) μπορούν να συμπληρώνονται και να υποβάλλονται κανονικά από τους ενδιαφερομένους".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE