Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στις ηλεκτρονικές αιτήσεις του Υπουργείου Εργασίας

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στις ηλεκτρονικές αιτήσεις του Υπουργείου Εργασίας

Αποκαταστάθηκαν τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ιστοσελίδα για την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα Ειδικά Σχέδια του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι "οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τα Ειδικά Σχέδια που αναρτήθηκαν χθες, 6/5/2020, στην ιστοσελίδα www.coronavirus.mlsi.gov.cy (Ειδική Άδεια Φροντίδας Παιδιών, Ειδικό Επίδομα Ασθένειας και Ειδικό Επίδομα Αυτοτελώς Εργαζομένων) μπορούν να συμπληρώνονται και να υποβάλλονται κανονικά από τους ενδιαφερομένους".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE