Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στις ηλεκτρονικές αιτήσεις του Υπουργείου Εργασίας

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στις ηλεκτρονικές αιτήσεις του Υπουργείου Εργασίας

Αποκαταστάθηκαν τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ιστοσελίδα για την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα Ειδικά Σχέδια του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι "οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τα Ειδικά Σχέδια που αναρτήθηκαν χθες, 6/5/2020, στην ιστοσελίδα www.coronavirus.mlsi.gov.cy (Ειδική Άδεια Φροντίδας Παιδιών, Ειδικό Επίδομα Ασθένειας και Ειδικό Επίδομα Αυτοτελώς Εργαζομένων) μπορούν να συμπληρώνονται και να υποβάλλονται κανονικά από τους ενδιαφερομένους".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE