Επιστολή για τα μαθητικά λεωφορεία έστειλε στον Υπ. Μεταφορών η ΠΣΕΜ

Επιστολή για τα μαθητικά λεωφορεία έστειλε στον Υπ. Μεταφορών η ΠΣΕΜ

Επιστολή προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος σχετικά με την αύξηση των διαδρομών των μαθητικών λεωφορείων και τήρηση των μέτρων προστασίας, απέστειλε η ΠΣΕΜ.

Στην επιστολή της, η ΠΣΕΜ ενόψει του ανοίγματος των σχολείων για τους τελειόφοιτους μαθητές από τις 11 Μαΐου, εκφράζει τις ανησυχίες της σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών με τα σχολικά λεωφορεία, αλλά και τα λεωφορεία της γραμμής που χρησιμοποιούν αρκετοί μαθητές.
 
«Είναι γνωστό ότι ο συνωστισμός και η μη τήρηση των μέτρων προστασίας στα σχολικά λεωφορεία αυξάνει τον κίνδυνο μαθητές να προσβληθούν από τον ιό covid-19.  Για αυτό το λόγο ζητούμε σαν ΠΣΕΜ την αύξηση των διαδρομών των σχολικών λεωφορείων καθώς και την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας εντός των λεωφορείων. Ως το αρμόδιο Υπουργείο ζητούμε να λάβετε σοβαρά υπόψιν τα ανωτέρω ζητήματα και αναμένουμε άμεσα τις αποφάσεις και τα μέτρα που θα λάβετε. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση», καταλήγει η ΠΣΕΜ, στην επιστολή της.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE